Savjeti kod odabira termoizolacije

Poštovani kupci, partneri i posjetitelji,
kod odabira termoizolacije za vaš dom veliku stavku igraju kvalitetni materijali koji se ugrađuju. Na žalost, na tržištu cirkulira puno materijala koji su ispod granica određenih normi po kojima se certificiraju proizvodi. Fasadu bi trebalo napraviti jednom kako treba, po pravilima struke i nakon toga dugo vremena ne razmišljati o njoj. No na žalost u puno slučajeva nije tako. Veliki je broj slučajeva gdje nakon kratkog vremena dolazi do sanacija, koje u duljem periodu mogu premašiti iznos same investicije. Imali smo prilike vidjeti u zadnje vrijeme nekoliko fasada koje su jednostavno otpale uslijed jakih vjetrova i nevremena. Zato je iznimno bitno da se pri ugradnji računa na svaki najmanji detalj, kako bi ta fasada izdržala i najveće napore. Svi materjali će u normalnim uvjetima držati tu fasadu na mjestu, no samo neki će ju držati baš u svim uvjetima.
Bekatherm fasadni sustav je upravo jedan od njih. Najbolje sirovine, najmodernija proizvodna linija su uvjet za dobijanje vrhunskog krajnjeg proizvoda, i to po vrlo atraktivnim cijenama. Za koji god sustav se odlučite, isplati se malo vremena potrošiti na detalje koji mogu puno značiti. Kako smo već spomenuli, vrlo je bitno inzistirati na sustavu od jednog proizvođača, što je uvjet za dobijanje pisane garancije na period od 10 godina. Dobro proučite uvjete za dobijanje garancije, jer većina proizvođača uvjetuje izvođača koji treba izvesti radove, tako da se može dogoditi da ste kupili baš sve elemente sustava od određenog proizvođača te na kraju ipak ne dobijete garanciju zbog gore navedenih stvari.
Fasada je završni dio vašeg objekta, odabirom boje fasade i personaliziranjem stvarate dom kakav ste uvijek željeli, šteta bi bilo da vam ista ta fasada postane noćna mora i teret. Također je bitno voditi računa kod odabira boja završnog sloja termoizolacije, kao i samog materijala. Koliko god atraktivno bilo, intenzivne i tamne boje dodatno zagrijavaju fasadu tako da su mehanička oštećenja vrlo izgledna. Određeni pigmenti koji se koriste za dobijanje željenog tona jednostavno nisu postojani kao neki drugi (uglavnom su to jarko crvene i žute boje), tako da fasada vrlo brzo može izblijediti. Možda sve ovo zvuči malo komplicirano, no isplati se potrošiti malo vremena i educirati se oko stvari koja bi nas trebala služiti godinama bez da moramo brinuti i razmišljati o njoj.
Obratite nam se na navedene brojeve telefona i adrese, tu smo za vas da vam pomognemo sa savjetom, odgovorima i rješenjima, surađujemo sa velikim brojem izvođača radova, tako da možemo preporučiti nekog provjerenog.

Vaše i-Fasade


undefined  undefined

POŠALJITE UPIT
Kontaktirajte nas ukoliko imate potrebu ili interes na proizvodima ili uslugama iz naše ponude!
POŠALJITE UPIT
AKCIJA!